Cēsu Valsts arodskolas vākums

Fails
1081-Valsts-Cesu-arodskola-1-0155
AtšifrējaLigaB
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2018-12-03 12:59:13
Labots2019-08-08 19:34:54
Atšifrējums

ka es jūs esmu radijis, tik ta es jūs varu iznīcinat. Ne vienam nebus otru nokaut ne ar kādu skādi darīt pakaļ muguras savam tuvakam nepriecajas par savu mantu un ar nedodat veltīgu liecību pret savu tuvāku.
11. Nodaļa.
Kas šos manus vārdus klausīs tam došu es savu svētību bet netic tas taps pazudinats un nekādas svētības nedabūs Kam šī grāmata ir un citam nedod tas ir noladēts cilvēks no tās kristigas draudzes un no mana visu varena spēka Kas šo grāmatu dod citam un cits noraksta un kad tev būtu tik daudz grēku ka smiltis jūrmala un ka svaigznes [zvaigznes] pie debesim tee [tie] taps piedoti.
12. Nodaļa.
Ticiet visu ko es jums saku kas netic tam būs mirt ar visiem saviem grēkiem tad jūs tapsiet soditi un es jums prasīšu par pastara dienā par saviem grēkiem atbildēt kam ši grāmata ir iekš mājas jeb pie sevis nesta tas nekāda pērkona laika netiks stāpēc [strāpēts].
13. Nodaļa.
Ari tāpat priekš uguns un ūdens ši grāmata tādus augļus nes Ja kas Gaspaža jeb sieva tura šo grāmatu sevim klāt tad ta viņam teicamus augļus nesis, un tie būs tādi mīligi un priecigi augs augļi Turiet savus baušļus caur manu eņģeli Miķeli sūtītu šīs zemes virsu.
14. Nodaļa.
Šī grāmata no manas rokas rakstīta

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs