Baložu ģimenes dienasgrāmata

Fails
Ak79-Balozu-gimenes-dienasgramata-01-0064
AtšifrējaLinda_Pavlovska
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2019-06-12 16:42:25
Labots2019-06-12 16:51:30
Atšifrējums

pa īstam un tagad to vien tik dara, ja pie viņas pieiet, citreiz smej arī viens pats,ļoti daudz runā - tas izpaužas ar galviņas māšanu uz skaņu ū, ū... un citām skaņām, kas dažreiz veido nesaprotamus vārdus. Mazliet spēlējas ar grabulīti, bet pats vēl labi nemāk paņemt, tikai, kad iedod rociņā. Ar pakarinātajiem grabulīšiem grib spēlēties tikai ratiņos, gultiņā tos sevišķi neievēro. Varbūt tādēļ, ka ratiņos ir sarkani, bet gultiņā tādi pabāli. Bērns taču arī uz 8. martu saņēma dāvanu - brālītis (Pauls) atnesa viņai mazu lellīti. Egils atveda skaistu krokusiņu no Rīgas, tas arī domāts viņai. Egilam vispār ļoti nepatīk svētki un apsveikšanas, pat uz sieviešu dienu man viņu jāstumda un jābīda, tāpēc arī pati neceru, ka viņš kādreiz mani pa īstam kādos svētkos apsveiks. Bet es tā gaidu katros svētkos kādu pārsteigumu, jo esmu pie tā pieradusi.
Bērnam vēl veselu mēnesi jāēd atšķaidītais piens, bet viņa mums ir ļoti ēdelīgs bērns, izēd vairāk par l dienā un vēl grib. Tad nu es izdomāju ēdamo vārīt biezāku, tumei trīs auzu pārslu karošu vietā lieku piecas. Vakar pirmo dienu devām šo "stiprāko" ēdamo un varbūt līdzēs, vismaz tik ļoti neraudāja pirms ēšanas - pat nemodās dažas reizes. vakarā pēdējā ēdienreize ir ap 10-11, no rīta 7-8. Pa dienas vidu cenšamies ēst regulāros laikos.
Ārā laiks nejauks, vējains, auksts. Sniegs nokusa, tikai dažās vietās saglabājies. Marta otrā puse būšot silta. Gribas ātrāk to silto laiku, lai bērnu nav jātin segā, jo viņai ļoti nepatīk ģērbties - kā jau visiem bērniem. Visu laiku ģērbjam adīto jaciņu ar kapucīti, adītās biksītes, segu riņķī uun vienu uz kājiņām.
Slikti, ka nevar dabūt nekādus augļus. Vakar pēdējo ābolu no krājumiem apēda (rīvētā veidā) un palicis viens apelsīns, bet pavasarī jau vajag vitamīnus.

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs