Kaspara Tobja dienasgrāmata

Fails
Ak9-Kaspara-Tobja-dienasgramata-01-0068
AtšifrējaInita Lūse
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2018-10-11 19:31:13
Labots2018-10-11 19:39:47
Atšifrējums22. aprīlis.
Ārā SOFT RAIN OF APRIL. Man pašam nelielas SCOLNDREL DAYS (nedienas). Nāvīgi daudz visādu notikumu.

Vidrižos.
Forši nosvinējām dzimšanas dienu. Pēc svinīgās ēšanas vakarā, kad satumsa, ar Bergmani paši sev par prieku sarīkojām nelielu šovu. Nakts klusumu pāršķēla „Jēzus Kristus- superzvaigzne”. Pie šosejas starp kokiem plīvoja ar lielām mokām novilktais palags- ekrāns. Uz tā tika projicēts diapozitīva attēls ar Jēzu Kristu krustā. Bergmanis vēl palaida dūmu sveci. Tas bija neatkārtojams skats, vienreizējs. Gar gaisā plīvojošo ekrānu vēlās biezi dūmu mutuļi, kuros brīžam visā augumā iznira krusts ar Kristus ķermeni, bet koris tobrīd dzied JEESUS CHRIST, SUPERSTAR! Dūmi veļas pāri šosejai un plūst uz kanjona pusi.
68.
Naktī no 25. uz 26. aprīli ziemeļpusē apmēram 30 minūtes novēroju kāvus. Tas bija, kā gaišs mākonis, no kura debesīs šāvās gigantiski sārti stari, kuri slīdēja uz torņa pusi. Iespaidīgs skats.

23. augusts.
Beidzot var savest kārtībā papīrus. Pa šito vasaru gājis tā, ka romānu varētu rakstīt. Viss sākās ar to jau, ka izkritu autoeksāmenā. Bet tas nekas, toties vienu vakaru, kad master is absent, poligonā uztaisījām nāvīgu rodeo ar Zilu un vieglo. Pēc tam izkritu abos vidusskolas eksāmenos, kurus knapi vēlāk pārliku. Pa to laiku jau gāju institūta sagatavošanās kursos. Pa tiem arī būtu vesels stāsts, par Aleksandru Plaudi un viņa dīvainajiem stāstiem un izdarībām, par tipiem, kas apmeklēja kursus. Tad man nāca klāt vesels paziņu bars, neliela iepazīšanās ar Planetārija publiku, kur iekšā padzer kafiju un pēc tam uz trepēm
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs