Ligitas Vucenas dienasgrāmatas

Fails
Ak161-Ligitas-Vucenas-dienasgramatas-05-0013
AtšifrējaInesee
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2020-03-26 21:39:24
Labots2020-03-26 21:52:12
Atšifrējumsbagās, tikai jums var būt skaidras, drošas sirdis. X Rīgā
"Mūžīgi mīlēšu to sievieti, kura man sniegs atbalstu studiju nobeigšanai. Esmu stud. mech., 23. g.v., 176 cm, blonds. Rakstait visas nop. pr. nol., ja esiet patiesas un sirsnīgas. Vecums un tautība nav svarīga Students - Rīgā
"Varbūt ir kāds inteliģ. kgs, kas saprastu manas ilgas - nobeigt iesākto izglītības ceļu. Rakstait nop. pr. nol. no 23 - 30 g.v., ja patiesi ilgojaties dzīves drauga. Esmu 19 g.v. Zaiga. Rīgā.
Tie divi pēdējie ir pēdējais salmiņš slīcējam, bet pirmais ļoti interesants.
Uldis ir atrakstījis garu garu vēstuli. Viņš jau tagad ražošanas praksē - tikpat kā darbā. Kas strādā, tam vienmēr ir kaut kas interesants ko pastāstīt - tādu domu es kaut kad un kaut kur izlasīju, liekas ka Gladkovs tā "Donbasā" raksta.
Adrese: p.n. Lašupe, Saldus raj., Pakuļu HES
Uzrakstīju vēstules arī Gaļinai un Valentinai.

19. augustā.
Vēstule un atbilde. Gribas pārrakstīt šeit, bet drošības dēļ jāraksta tulkojums.
Sveicināta, mīļā Ligita!
Bet vai zini, es pati nezinu kāpēc, bet tieši tev, un nevienam citam iegribējās uzrakstīt vēstuli. Pašreiz esmu sādžā, bet pošos mājup.
Uzdošu jautājumus pēc kārtas: kā tu nokļuvi mājās? Cik dienu paliki Maskavā? Kāda iemesla dēļ jūs ar Ļusju neieradāties noteiktajā laikā?
Bet tagad mazliet par sevi. Mēs ar Mašeņku tūlīt devāmies uz staciju, atdevām mantas glabātuvē un pārštempelējām biļetes uz vakara vilcienu, kas atiet 9.40. Iru ar Ļusju Aļčikovu satikām tādā steigā, ka nepaspējām pat īsti atvadīties, vairāk viņas neredzējām, pat nezinu, kad viņas aizbrauca uz māju.
Ligita, kā tu pavadi brīvdienas? Bet es mazliet garlaikojos, droši vien jūsu, mīļās, labās meitenes trūkst. Kad tu domā atpakaļ braukt. Es 27-jā augustā. Gribas atbraukt mazliet agrāk, bet pati nezinu kāpēc. Vēstules ne no viena
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs