Ligitas Vucenas dienasgrāmatas

Fails
Ak161-Ligitas-Vucenas-dienasgramatas-05-0003
AtšifrējaInesee
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2020-03-26 15:22:37
Labots2020-03-26 15:32:03
Atšifrējums29 jūlijs
Otro dienu Maskavā. Par tālāk braukšanu domāšu tikai rīt, lai nebūtu divas dienas jādzīvo Rīgā, jo mājās tikpat ātrāk par trešo augustu nebūšu.
Iebraucām ap vienpadsmitiem dienā. Norunājām satikties pie Kazaņas stacijas un izklīdām katrs uz savu staciju. Ļuska un es uz Rīgas, Gaļina un Mašeņka uz Ziemeļu, Irina un Aļčikova Ļusja palika Kazaņas stacijā. Ļusku tik ļoti pievilka frizētava, ka vajadzēja iet un ielikt ilgviļņus. Es gan tikai mazliet apstrādāju savas matu atliekas. Tā tikšanos nokavējām un palikām divas vien. Braucām uz Sarkano laukumu. Lielisks, bargs.
Bijām Galvenajā universalajā veikalā. Tur nu gan ir ko redzēt! Nevarēju aiziet prom no dažādajiem mākslinieciskajiem izstrādājumiem. Kaut kas sevišķs - gan no kaula, gan koka, gan porcelana. No porcelana daudz Rīgas izstrādājumu - kaut kas tuvs un pazīstams. No audumiem mūsu uzmanību pievilka tā sauktais "štapelis" - gan vienas krāsas, gan svītrains, rūtains, puķots, spilgtas krāsas un vienkāršs. Tas ir lētākais no labākajiem audumiem. Vienādi labi var iet uz deju vakaru un uz sakņu dārzu. Mūsu meiteņi nēsā gadiem. Nemaina krāsu. Varēju nopirkt
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs