Kapteiņa P. Zolta skautu saimes dienasgrāmata

Fails
Ak123-Skautu-dienasgramata-01-0007
AtšifrējaMagdalina
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2019-09-20 19:14:21
Labots2019-09-21 17:48:27
Atšifrējums31. oktobris.
Saimes palīdzības darbs skautu pr. vēlēšanu laikā L. S. Kr. žēlsirdīgo māsu skolas telpās.Ierodamies abi divi aicinātie jau pulkst. 10.00 (Krastiņš J. un Sala R.) V. p. saka būšot pāris stundiņas, tad tikšot mājās. Janča stāv gardarobē, Robis pie kaut kādiem sarakstiem un skatas lai visi ienākošie uzrakstītu kārtīgi savus vārdus. Pagājušas jau trīs stundas, bet vēl arvien nāk ļaudis klāt. Sevišķi daudz formās tērptu. Tikai, žēl gan, mazāk par pusi skautu formās. 12.05 ienāk vadītājs frencī bez krūšu nozīmes! Nevaram nekur sadabūt nevienu lieku nozīmi. Nekā darīt, šoreiz novada priekšnieka kungam jāiztiek tikai ar saviem trim leņķiem, jo pie cepures arī nav skautu, bet gan aizsargu nozīme! Tiešām jauks formas tērps!
Nonāk pie mums V. p., prasam lai nomaina. Viņš neliekas dzirdam, bet kad nelaižam vaļā, sola ēst. labi ka vēl tā, jo tas kas visvairāk prasījās mājā, bij tukšais vēdērs. To pieliekam kārtīgi.
Vispār stipri interesanti, ja negrib teikt garlaicīgi.
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs