Jāņa Dāvja dzīvesstāsts

Fails
Ak84-Jana-Davja-dzivesstasts-09-0034
AtšifrējaSantuco
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2019-08-25 16:09:56
Labots2019-08-25 16:22:32
Atšifrējums

391
grieķim. Gambrielim, kuram, kā tas vēlāki noskaidrojās - Vladiks Meļņa bija vilcis pa galvu ar lietus sargu. Mēģinats uzbrukt Retiķim un vēl kādam. Šādu negaidītu atvadas "sveicienu" Grieķis traki saniknots aizsteidzas atpakaļ sarīkojuma zālē un sadabuja uz ātru roku papildspēkus - poļus ar revolvēriem, izsteidzās atpakaļ un notikumu vietu pārmācīt "neliešus". Viens otris jau tur gulējis gar zemi, vienu otru sagrābuši cieti un stingri noprasot kam tāds sitamais daikts, kā širms, esot dabuja zināt kā Meļņim - tūliņ aizsteidzās uz Kasteļu ielu. No bālā un trīcoša Ludviga tie uzzināja kā Valdeks tur nedzīvojot, bet gan Duttenhofas ielā, ar to pašu švunku aizdrāzušies uzturienu un tā kā durvis tik ātri netikušas atvērtas (tas viss notika pēc plkst. 24.) uzlauzuši tās un Vladeku dabujuši gan rokā. Un tikai uz tā mātes izmīsušas lūgšanas palaiduši Vladiku tikai vieglītiņām pārmacot ar piedraudējumu atkārtotos gadijienos, sadot tad nu pa riktīgam. Kamēr viss tas noritēja, tie, kam nācās saņemt "simpatijas apliecinājumus" jautrā štimungā un barā (Ūdris, Altans un citi) devās uz māju sastopot tikai kritušos un ne no viena neapskādēti sasniedza māju. Otrā dienā viens, otris no dalībniekiem *Usanovs, Svikša...) staigāja gan ar zilu aci, punu.. Trešos svētkos, 23.IV. dienā, notika bērnu pacienāšana pa kuru laiku uzstājās E.Krūmiņa muzikas kapele.
24.IV. sasaucām pilnsapulci, jo jāvēl bija elektori uz delegatu sanāksmēm. Sapulcē bija ieradušies ari "cietušie" demonstrativi nosēžoties pirmās rindās lai ar savu cietušo izskatu modinātu sašutumu un līdzjūtību pārejos. Ieradušies bija aŗī aktivie darbinieki, bet vēlāki tiem sapulce bija jāatstāj (par lielu vienai - otrai lielu sašutumu)

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs