Baložu ģimenes dienasgrāmata

Fails
Ak79-Balozu-gimenes-dienasgramata-01-0063
AtšifrējaLinda_Pavlovska
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2019-06-11 17:46:31
Labots2019-06-12 16:41:50
Atšifrējums

ja arī to nospiež ar roku uz leju, tad dusmojas un kā palaiž vaļā - tā paceļas kā atspere.
Šodein bijām pie ārsta. Svars 4850 g, garums 55 cm, bet tas nav pareizi, jo mājās, kad izstiepjas riktīgi garš, tad ir 58, 59 cm, ambulancē tāds līks bija sarāvies. Ārste ieteica dot pārdienās 1/3 olas dzeltenumu klāt pie ēdamā, jo tas piens jau ir ļoti švaks, 3,2 % tauki, un pēdējā laikā bija pavadījusi tikai ar 2,5 %. Mēs dodam klāt saldo krējumu pa karotītei uz porciju. Bērns apēd ļoti daudz, gandrīz 900 g dienā, bet ārste saka, ka tas esot normāli. Viss jau būtu labi, bet vēders gan ļoti ciets, šodien pat kā akmeņi bira ārā, ārste saka, laikam barojot ar akmeņiem, jādod kumelīšu uzlējums, bet es devu kumelīšu tēju, no kuras, izrādās, vēders paliekot vēl cietāks.
Bērns ēd 5 x dienā, sākot no pl. 8:00, bet vajagot ēst 6 x dienā, bet mēs un arī mazais negribam celties 6 no rīta, tāpat jau vakars ilgi jādzīvo augšā, jo pēc pēdējās ēšanas nāk lielā raudāšana, dažreiz pat līdz 1iem naktī. Jācer, ka tas pāries.

8.III 76. gadā.
Sen neviens nav te ierakstījis, kaut gan vajadzētu. Šodien, kā jau pēc datuma redzams, ir svētki, jau trešā brīvā diena, tādēļ jāprotās un jāieraksta kas. Egils ar mazo abi guļ šņākdami, lai arī jau ir kādi 11:00 dienā - Egils no rīta bija uzcēlies un pirmajā reizē bērnu pabaroja. Vispirms par pašu galveno - Mazajai jau ir 3 mēn. un 8 dienas. 3.III bijām pie ārsta. Svars 5600 g, garums 60 cm, visumā normāli. Pagaidām neizskatās resns un ir diezgan kustīgs. Ir jau redzamas pirmās fotogrāfijas, no kurām daļu paši taisījām. Par godu bērnam nopirkām foto palielinātāju, lai varētu paši bildītes attīstīt. Bērns - tas bija 2 mēn. un 8 dienas - sāka smiet - tā

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs